Startside Opp Tilbakemelding Linker

Håndarbeide
Hytteutleie Ved Håndarbeide Hyttetomter

 

HÅNDARBEIDE OG ANTIKVITETER

 Ingrid-Anne er flittig med hendene. Har hun litt tid til overs utover de hverdagslige pliktene bruker hun det iherdig på håndarbeid. Hun har en lang erfaring å se tilbake på, hvorav hun begynte å vise sin interesse for håndarbeide da hun bare var ei lita jente og interessen har bare økt med årene. Hun har hovedsakelig hatt håndarbeidet som en hobby, men hun har også jobbet som syerske for Husfliden i ca.35 år.

Håndarbeidet hun gjør er alt fra A til Å av veving, hekling og sying, strikking og lapping.

Det hun lager er ekte, solide og originale hjemmelaget produkter. Trenger du noe nytt til huset eller hytta, eller kanskje bare ønsker å gi bort en gave til noen – hvorfor ikke kjøpe noe annerledes og originalt? Kom å ta en titt på hva Ingrid-Anne har å tilby da vel…

På hovedgården har vi et to etasjes stabbur hvor du når som helst kan komme innom for å ta en titt på ferdig lagede produkter til salgs. Her har hun også en rekke gamle antikviteter til salgs hvis det er ønskelig.

 

Ønsker du å ta opp en ny hobby eller lære litt mer om håndarbeide, hjelper hun deg gjerne med dette. Hun har mye å lære bort, så kanskje dette kunne være noe du også har glede av?