Startside Opp Tilbakemelding Linker

Hyttetomter
Hytteutleie Ved Håndarbeide Hyttetomter

 

SALG AV HYTTETOMTER

 Flotte, helårs tomter i vakker uberørt natur til salgs!

Ønsker du noen ganger å kunne trekke deg tilbake fra den vanlige masete hverdagen – og rett og slett nyte livet og tilværelsen på en litt mindre stressende måte?

Ja da er stedet her! Her har du nå muligheten til å oppfylle din hyttedrøm ved å skaffe deg din egen flotte hyttetomt uten de store investeringer. Tomtene ligger i et vakkert, rolig område med fredfull urørt natur. Dette er ingen ”hytteby” område, her er det fremdeles massevis av plass og ingen form for statusjag. I Synnfjellet kan du kjenne velværet ved å puste inn ren fjelluft og her kan du nyte naturen i usjenerte omgivelser og få fred i sjelen.

Alt dette – kun 2,5 times kjøring fra Oslo!

 

Valg av tomt;

Tomtene ligger i Slåtten området, spredt på et areal på 5 km2 (se kart) og her har man store valg muligheter blant hele 28 tomter! Høyden på tomtene ligger fra 800-900 moh. De er alle solvendte med utsikt mot hele Synnfjellet med skogkledde åser, myrer og små fiskevann.

Generelt;

Tomtearealet du kan velge mellom er fra 1 dekar og oppover. Vedlagt følger prospekt med plan over tomtene. Hver enkelt tomt er gitt et nummer. Noen av tomtene er fradelte, samt det er utarbeidet en godkjent plan fra plan- og bygningsetaten, men de fleste av tomtegrensene er ikke endelige slik at det fremdeles er mulighet for individuelle ønsker/justeringer. Tomtene er delt inn i 2 områder, hvorav 1.område har strøm og 2.område har per i dag ikke strøm. Det er opparbeidet vei til alle tomtene og ved innskudd i vei gir det en automatisk veirett. Alle tomtene har tilgang til rent borrevann.

Pris;

Vi har tomter til salgs i forskjellige prisklasser. Prisantydning ligger fra 175.000-300.000, alt etter størrelse på tomten og beliggenhet. Vi tilbyr også festetomter hvis dette skulle være ønskelig.

 

Ord og kart kan ikke beskrive området. Er du i hyttetanker vil et besøk være vel anvendt tid. Kontakt oss for en hytteprat og visning av området. Vi er gjerne Deres rådgiver fra første stund ved valg av tomt og vi kan også levere ferdig hytte på Deres tomt etter eget ønske.. se hyttebygging.